TAART ABONNEMENT

Wij bakken iedere dag verse taarten in onze keuken en doen niets liever dan iedereen hiervan mee te laten genieten. Dit doen we niet alleen in en voor onze koffiebar in De Lier, maar ook voor de catering. Je kunt nu zelfs een taartabonnement aanschaffen!

Met een taart abonnement bezorgen wij wekelijks of maandelijks een vers gebakken taart bij jullie op kantoor. Of dat nu voor collega’s is, of voor gasten die op bezoek komen. Je kunt je bestellingen de hele maand door plaatsen. Handig toch?

  • Wekelijks of maandelijks jouw personeel en/of gasten verrassen
  • Altijd variatie tussen taarten zoals carrot cake, cheesecake, brownies, kokosmakronen, cupcakes, breakfast bars en choco guinness cake
  • We houden rekening met allergieën of diëten en kunnen ook suiker-, lactose- en glutenvrij verzorgen
  • Afhalen of bezorgen op een gewenste dag of tijdstip
  • Elke maand een overzichtelijke verzamelfactuur

Zie je graag je eigen producten terug in de taart, of wil je een gepersonaliseerde taart, bijvoorbeeld met een eetbaar bedrijfslogo? Dan gaan we daar graag mee aan de slag!

Kom gezellig langs in de Koffiebar (dan mag je meteen proeven ) of vraag direct een offerte aan via onderstaande button. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen op telefoonnummer 06 21 83 01 22.