Search
Close this search box.

EVENTS van a tot z

SAMEN CREËREN WE EEN EVENT 

Wil jij graag je collega’s, vrienden, familie, medewerkers of gasten verwonderen met een tof event? Of ben je op zoek naar hapjes voor een bedrijfsborrel, opening, beurs, (huwelijks)jubileum of ander tof feest?

NON helpt jullie graag! Of het nu gaat om catering of een event van A tot Z, NON doet het met passie en veel plezier! Daarnaast werken we altijd met verse, lokale producten en leveranciers. Ook is het mogelijk jullie eigen producten te verwerken in ons aanbod!

Zakelijk evenement

Dag in dag uit verwonderen wij gasten met te gekke evenementen, verrassende food & drink menu’s en natuurlijk met onze gastvrijheid, ook tijdens zakelijke evenementen. NON Denkt graag mee in het organiseren van jouw te gekke bedrijfsevent. Met bewondering voor jouw verhaal nemen we de zorgen uit handen en verwonderen we samen jouw gasten. Nieuwsgierig? 

WAT DOEN WIJ ZOAL?

Event op maat

Met jullie bepalen we op maat de invulling, sfeer, setting & creëren we het gehele foodmenu, zodat het precies bij jullie event past!

Food & drinks

Met dezelfde producten en kwaliteit zoals je van NON gewend bent aan de Hoofdstraat en bij events op locatie. Met de verschillende op maat gemaakte menu´s zorgen wij ervoor dat jouw gasten aan niets te kort komen!

Feest!

Met collega's, familie of vrienden. In een loods, op een parkeerterrein of oude schuur. Het maakt niet uit met wie of waar, wij zijn er bij!

Walking dinner & shared dining

De perfecte manier om iedereen te verrassen met een eindeloze variatie aan heerlijke gerechtjes.

Wedding

Samen met jullie creëren we jullie mooiste dag van jullie leven.

Ervaren, vrolijk & gastvrij team

Al meer dan 7 jaar werken wij met elkaar samen, en dat ervaar je! Het gaat jouw gasten aan niets ontbreken

ALVAST INSPIRATIE OPDOEN?

Bekijk hieronder enkele toffe events die wij al met heel veel plezier en succes hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgevers!

shack op locatie

Onze keuken op wielen: de SHACK! Met de Shack racen wij overal naartoe. Vanuit de Shack serveren we de lekkerste gerechten om jouw gasten te verwonderen. En dat allemaal bij jullie op locatie, in een informele sfeer. Heb je binnenkort iets te vieren? De Shack is all you need!

time to get married

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar iemand die de hele organisatie uit handen neemt en jullie persoonlijke wensen en ideeën omzet in een onvergetelijke dag? Laten we dan kennismaken! NON brengt samen met jou jouw liefdesverhaal tot leven en zorgt voor een magische dag. Bij ons op eventlocatie NON Burgersdijk of op een andere unieke plek! Time to marry!

ons portfolio

NON’s portfolio van eventcases is een verzameling van memorabele momenten, geslaagde samenwerkingen en inspirerende ervaringen. Events waar we trots op zijn! Van klein tot groot, van foodcatering tot totaalconcepten. Neem een kijkje & laat je inspireren!

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij werken al jaren met veel passie en plezier voor onze opdrachtgevers, met de meest uiteenlopende wensen.