Search
Close this search box.

feest bij NON burgersdijk

NON Burgersdijk is een veelzijdige en onwijs sfeervolle locatie. Dit maakt het de perfecte plek voor toffe evenementen, van intieme kraamborrels tot sprankelende jubilea, bruisende bedrijfsborrels en vrolijke verjaardagsfeesten. 

Jubileum

Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum dat mijlpalen in groei en samenwerking viert, of een persoonlijk jubileum dat liefde en gedeelde herinneringen viert, NON Burgersdijk biedt de perfecte setting om deze speciale momenten te vieren.Of het nou gaat om vijf knallende jaren of een ongelooflijke 50 jaar, we denken graag met jullie mee om er een perfecte dag van te maken. Onze creatieve aanpak voegt een persoonlijke touch toe aan ieder jubileum!

Er gaat natuurlijk niks boven een goede borrel! Heerlijk ongedwongen bijkletsen terwijl wij langskomen met de lekkerste foods & drinks. Wist je al dat wij het hele menu voor jullie op maat kunnen maken?

Kraamborrel

In één keer alle visite ontvangen en jullie nieuwe ‘kroost’ showen aan alle familie en vrienden? Dan is de kraamborrel de últieme aangelegenheid! We ontwerpen deze middag helemaal op maat voor jullie, zodat jullie helemaal ontzorgd worden!

Bedrijfsfeest

Breng jouw collega’s bij elkaar in een informele en ontspannen sfeer met een gezellige bedrijfsborrel. Denk bijvoorbeeld aan nieuwjaarsborrels, een goed feest waarbij de voetjes van de vloer gaan of een lekkere barbecue. Wij creëren met jou de ideale setting om de teamgeest te versterken en nieuwe connecties te maken. Samen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsfeest waar collega’s nog lang over napraten!

Verjaardag

Of je nu een mijlpaal viert, een surprise party organiseert of een bijzondere leeftijd hebt bereikt, er is altijd reden voor een feestje!

Een feest, precies zoals jullie in gedachten hebben, op een prachtige locatie. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de gasten niet zonder drankje komen te staan en komen we langs met de lekkerste bites. Over dit feest gaat nog lang nagepraat worden…

En daarbij gaat er natuurlijk niks boven een goede borrel! Heerlijk ongedwongen bijkletsen terwijl wij langskomen met de lekkerste food & drinks. Wist je al dat wij het hele menu voor jullie op maat kunnen afstemmen?

ONZE Leveranciers

We werken al jaren fijn samen met onze leveranciers!