Search
Close this search box.

ZAKELIJKE EVENTS

NON denkt graag mee in het plannen en organiseren van toffe zakelijke events die een blijvende indruk achterlaten. Of het nu gaat om het vieren van een mijlpaal, het versterken van de teamgeest of een vergadering, bij NON bepalen we samen met jullie de invulling, sfeer, setting & creëren we het gehele foodmenu op maat, zodat het precies bij jullie eigen event past. NON wil opdrachtgevers ontzorgen, en merkbeleving en gastvrijheid waarborgen.

a tot z events

Van begin tot eind & van top tot teen… Gasten omver blazen met een event dat wij van A tot Z hebben mogen verzorgen… Dat is wat wij het allerleukste vinden & waar we vet goed in zijn! Doe je mee? Samen bepalen we een passend doel & thema die aansluiten bij de bedrijfscultuur, waarden en de gasten van het event. Daarna laten we onze creativiteit en enthousiasme vrij in de styling van de locatie & het creëren van een verrassend en op maat gemaakt menu. Het plaatje maken we compleet met het doorvoeren van de branding & bijpassend entertainment. Samen verwonderen we gasten en zorgen we voor een onvergetelijk belevenis! Onze partystarters kunnen niet wachten om kennis te maken!

Bedrijfsborrels

Breng jouw collega’s of klanten bij elkaar in een informele en ontspannen sfeer met een gezellige bedrijfsborrel. Denk bijvoorbeeld aan nieuwjaarsborrels of een informele barbecue, wij creëren samen met jou de ideale setting om de teamgeest te versterken en nieuwe connecties te maken. Van toffe thema’s tot heerlijke hapjes en drankjes, wij garanderen dat elke bedrijfsborrel een blijvende indruk achterlaat die perfect aansluit bij de uitstraling van jouw organisatie!

Jubilea

Vier samen met jouw collega’s of klanten de geschiedenis of toekomst van de organisatie. Of het nou gaat om 5 knallende jaren of een ongelofelijke 50 jaar, we denken graag met jullie mee om er een perfecte dag van te maken. Onze creatieve aanpak voegt een persoonlijke touch toe aan ieder jubileum. Van eetbare logo’s tot op maat gemaakte verrassingen, we zorgen ervoor dat elk detail past bij jouw organisatie!

VERGADERINGEN

De binnenruimte van NON Burgersdijk is volledig tot jullie beschikking en geschikt voor presentaties, workshops, brainstormsessies en vergaderingen. Is het lekker weer? Geniet dan lekker van onze terrastuin en het groen eromheen!

ALVAST INSPIRATIE OPDOEN?

Bekijk hieronder enkele toffe events die wij al met heel veel plezier en succes hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgevers!

ONZE Leveranciers

We werken al jaren fijn samen met onze leveranciers!

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij werken al jaren met veel passie en plezier voor onze opdrachtgevers, met de meest uiteenlopende wensen.