Search
Close this search box.

Vergaderen bij non burgersdijk

NON Burgersdijk is de perfecte locatie voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. De binnenruimte is volledig tot jullie beschikking en geschikt voor presentaties, workshops, brainstormsessies en vergaderingen. De vergaderlocatie ligt in een rustige en groene omgeving die creativiteit en productiviteit stimuleert. Is het lekker weer? Dan kun je ook genieten van ons ruime terras & groene tuin!

Wat kun je van ons verwachten?

De locatie

De vergaderlocatie is geschikt voor 5 tot 40 personen, afhankelijk van de opstelling. Voor de opstelling zijn er diverse mogelijkheden; U-vorm, theater, kring of diverse tafels verspreid in de ruimte.

Food & bites

Een pauze moment met goed eten & drinken draagt bij aan energie en concentratie van de gasten! NON verzorgd daarom graag een lekkere lunch of high tea voor tijdens de vergadering. Aansluitend eten of borrelen is natuurlijk ook mogelijk!

Groene & rustige tuin

Ons terras met groene tuin is de perfecte plek voor een gezellige aansluitende borrel of om tijdens de pauze een frisse neus te halen. Vergaderen in de openlucht kan natuurlijk ook!

De lekkerste koffie

Met de vers gebrande koffiebonen uit de espressomachine zorgen wij tijdens de vergadering voor een lekker bakkie!

Good to know!

Presentatiescherm | 65 inch televisiescherm & flipover aanwezig. Parkeergelegenheid | 40 plekken
Licht & geluid | Verschillende mogelijkheden aanwezig!

Ervaren, vrolijk & gastvrij team

NON staat echt voor gastvrijheid, ook tijdens vergaderingen. We zijn dus de gehele dag aanwezig om de lekkerste bakkies en jullie te ontzorgen in food & drinks!

Zo mochten we voor Flynth een toffe high tea vergadering verzorgen!

bedrijfsborrel bij burgersdijk​

Toch liever een informelere setting? Breng jouw collega’s bij elkaar in een informele en ontspannen sfeer met een gezellige bedrijfsborrel. Denk bijvoorbeeld aan nieuwjaarsborrels, een goed feest waarbij de voetjes van de vloer gaan of een lekkere barbecue. Wij creëren met jou de ideale setting om de teamgeest te versterken en nieuwe connecties te maken. Samen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsfeest waar collega’s nog lang over napraten!

ONZE Leveranciers

We werken al jaren fijn samen met onze leveranciers!