Search
Close this search box.

MEET TEAM NON

Elke dag staan we met ons vrolijke team klaar met een glimlach om onze gasten te verwonderen met food, drinks en gastvrijheid. We doen dit vol energie, denken een stap vooruit en streven naar constante kwaliteit. Dat is waar we voor staan, en dat, elke dag een beetje beter!

Leer de NONners een beetje beter kennen…

 

MEET TEAM NON

Caroline

Chef Blije Opdrachtgevers & Chef Partystarters

“Ik vind het zo leuk om bij onze opdrachtgevers over de vloer te komen en samen te kijken wat ze nu écht willen met een evenement. Samen er iets tofs van maken waar iedereen nog lang over napraat!”

Maartje

Partystarter

“Organiseren tot in detail, intern of samen met opdrachtgevers next level gaan, daar kan ik geen genoeg van krijgen!”

Yori

Jr. Partystarter & Blijmaker

“Meedenken, een luisterend oor aanbieden en de wensen van een gast & opdrachtgever uitvoeren. Dat geeft mij ècht een kick!”

Shelby

Jr. Partystarter

“Verbindingen maken tussen collega’s, opdrachtgevers en gasten op events en in de bar, daar maak je mij nou echt blij mee en tover je een grote glimlach mee op mijn gezicht!”

Sofie

Sfeermaker NON Bar
a.k.a. locatiemanager

“Samen met mijn collega’s doe ik altijd mijn best om de gasten te verwonderen als zij bij ons langskomen in de bar voor een heerlijk drankje, lunch of taartje die wij met liefde en aandacht zullen maken”

Robbin

Chef Blije NONnen

“De gasten en het team in de watten leggen, daar word ik het blijst van!”  

Damien

Chef Lekkermakers, inkoop & food conceptontwikkeling

“Wanneer je ziet dat mensen zitten te genieten van hun lunch, taartje of diner op locatie, dan weet ik dat onze missie weer is geslaagd! En daar word ik een blij mens van!”

Valerie

Jr. Fanmaker (Communicatie) & Chef Blijmakers

“Samen met het team iets tofs creëren waardoor we de gasten én elkaar blijven verwonderen. Daar word ik het allerblijst van!” 

Katja

Chef Lekkermakers, inkoop & food conceptontwikkeling

“Ik vind het avomazing als het druk is, alle gerechten er netjes uitzien en we de hele dag met een glimlach rondlopen!” #puntjesopdeï

Kris

Jr. Fanmaker (Communicatie) & Blijmaker

“Het is altijd een feestje om bij NON te zijn. Samen met ons vrolijke, positieve & creatieve team, gasten en opdrachtgevers verwonderen, daar word ik blij van!”

Donna

Chef Blijmakers

“Ik vind het leuk de gasten ultieme gastvrijheid te laten ervaren door goed op de details te letten en nét een stapje verder te gaan!”

Marieke

Puntjes op de ï

“Ik vind het heerlijk om achter de schermen te zorgen dat alles op rolletjes loopt, dat geeft mij voldoening!”

Lieke

Sfeermaker NON Burgersdijk & Blijmaker

“De beste beleving verzorgen voor onze lieve gasten is wat ik het liefste doe. Ik doe altijd mijn best om ervoor te zorgen dat NON Burgersdijk er tip top uit ziet!” 

Bianca

Chef Lekkermaker

“Het maken van mooie gerechten die er tot in detail piekfijn uitzien vind ik het allerleukste om te doen. Dat WAUW-moment aan tafel brengen, daar ga ik voor”

Lotte

Blijmaker

“Ik vind gastvrijheid het allerbelangrijkst. Ervoor zorgen dat onze gasten met een glimlach binnenkomen en met een grotere glimlach de deur uit gaan. Om vervolgens nog een keertje terug te komen natuurlijk :)”

puck

Blijmaker

“Het allerliefste wat ik doe is de gasten in de watten leggen, een gezellig praatje maken en hen een fijne tijd bij ons in de bar bezorgen!”

 

Denise

Blijmaker

“Ik vind het heerlijk als het een drukke dag is geweest en de gasten naar huis gaan met een lach op hun gezicht”

 

Jette

Blijmaker

“Jette gaat altijd voor de perfecte latte-art!”

kaylee

Lekkermaker

“Een recept is een verhaal dat eindigt met een goede maaltijd”. En dat is wat dit werk bijzonder maakt! 

Pascale

Lekkermaker

“Ik vind het super leuk om de lekkerste gerechten en sweets te maken voor onze gasten om ze te verwennen. Als zij blij zijn ben ik dat ook!”

Guusje

Blijmaker

“Gasten en collega’s blij maken is het leukste wat er is!”

Beaudine

Blijmaker

“Zodra ik bij de gasten een lach op hun gezicht tover door mijn gastvrijheid is mijn dag gemaakt! Positiviteit uitstralen en daardoor een gezellige sfeer maken in de bar, dat vind ik het aller leukst om te doen!” 

Puk

Blijmaker

“Elke dag een feestje voor de gasten maken bij NON dat vind ik het leukst om te doen! :)” 

Michelle

Blijmaker

“Met een lach ontvang ik de lieve gasten in de bar en probeer ik ze de ultieme gastvrijheid te laten ervaren, zodat ik de gasten ook met een lach weer zie vertrekken.”

MAx

Blijmaker

Carlijn

Blijmaker

“Samen met de leukste collega’s de gasten in het zonnetje zetten en met een lach zien vertrekken, daar wordt ik blij van!”

Florine

Blijmaker

Luna

Blijmaker

Hella

Owner NON

“Van smaakcombinaties ontdekken, tot de taartenbar opbouwen, latte art en vooral ook concepten op maat creëren. En het aller-aller-allerleukste om te doen? Nieuwe recepten testen én proeven ;)” 

Manon

Owner NON

“Ik vind het onwijs leuk om elke dag iets te verbeteren. Dus echt het out of de box denken, iets creëren of toepassen wat er nu nog niet is!” #elkedageenbeetjebeter