Search
Close this search box.

BRUILOFT

Een bruiloft waarbij we jullie persoonlijke wensen en ideeën omzetten in een onvergetelijke dag. Van een betoverende ceremonie tot een spetterend feest en culinair diner, NON staat klaar om jullie liefdesverhaal tot leven te brengen.

Maar wat ook heel erg gaaf is, is dat wij een eigen eventlocatie hebben: NON Burgersdijk. En ja, daar kan ook getrouwd worden!

VOETJES VAN DE VLOER!

Een goed feest! Dat is vaak het eerste wat een bruidspaar in gedachten heeft bij het creëren van hun eigen bruiloft. De basisvoorwaarde? Dat niemand zonder drankje komt te staan. Dat is natuurlijk bij deze al geregeld!

Wat ook heel tof is? als een feestavond geheel op eigen locatie kan plaatsvinden. Hierdoor kunnen jullie het feest vieren zoals jullie dat het liefste zien. Het aantal gasten, de setting, tot toelaat jullie doorgaan, het drankassortiment, de muzikale invulling; noem het maar op!

En een feestavond is natuurlijk niet geslaagd zonder heerlijke hapjes gedurende de avond, waarbij jullie favoriete late night snack niet mag ontbreken!

SHARING IS CARING

Aan een lange tafel met familie, vrienden én iedereen die je lief hebt. Hoe gaaf is dat? En hoe leuk is het dat iedereen van alles en nog wat kan proeven? Bij shared dining komen er namelijk in verschillende gangen heel veel gerechten voorbij. Deze zijn iets kleiner dan een normale gang, waardoor je lekker veel kunt proeven.

Het leuke aan shared dining is dat het vrijwel snel mogelijk is. Bijvoorbeeld op een privé locatie, buiten óf in een kas. Ook kan er goed een thema aan gekoppeld worden, of als er dieetwensen zijn, kunnen we er altijd rekening mee houden. Er zit altijd iets bij wat de gasten lusten, en verder worden ze dus ook verwonderd door al het lekkers op tafel. Maar wat shared dining echt zo gaaf maakt, is dat je eindelijk écht alles van het menu kan proeven.

BOERDERIJ BURGERSDIJK

Middenin de landelijke omgeving tussen De Lier en Maasland ligt een oase van gezelligheid: Boerderij Burgersdijk. Ooit was het een echt boerenbedrijf, waarvan de feestzaal als koeienstal dienst deed. Tegenwoordig is het een middelpunt van diverse events. Al bij aankomst voel je de bijzondere atmosfeer van deze oude boerderij. NON verhuurt deze unieke locatie voor jouw bruiloft! 

Creëer jullie eigen mooiste dag!
Natuurlijk komt bij een bruiloft organiseren, gigantisch veel bij kijken. Maar wij helpen jullie er graag bij. Samen maken wij een offerte op maat, die helemaal bij jullie wensen past.

GET INSPIRED!