Search
Close this search box.

Trouwen bij
non Burgersdijk

Middenin de landelijke omgeving tussen De Lier en Maasland ligt een oase van gezelligheid: Boerderij Burgersdijk. Ooit was het een echt boerenbedrijf, waarvan de feestzaal als koeienstal dienst deed. Tegenwoordig is het een middelpunt van diverse events. Al bij aankomst voel je de bijzondere atmosfeer van deze oude boerderij. NON verhuurt deze unieke locatie voor jouw bruiloft!

DINNERTIME!

Aan een lange tafel met familie, vrienden én iedreen die je lief hebt. Hoe gaaf is dat? En hoe leuk is het dat iedereen van alles en nog wat kan proeven? Bij shared dining komen er namelijk in verschillende gangen heel veel gerechten voorbij. Deze zijn iets kleiner dan een normale gang, waardoor je lekker veel kunt proeven.

Of zijn jullie echte borrel fans? Dan ben je met een walking dinner aan het goede adres! Terwijl jullie gezellig borrelen komen wij in twaalf gangen langs met allerlei lekkers. Dit zorgt voor een échte informele setting en een gegarandeerde geslaagde avond. 

 

VOETJES VAN DE VLOER!

Een goed feest! Dat is vaak het eerste wat een bruidspaar in gedachten heeft bij het creëren van hun eigen bruiloft. De basisvoorwaarde? Dat niemand zonder drankje komt te staan. Dat is natuurlijk bij deze al geregeld!

De dag afsluiten met een knaller van een feest, beter kan niet toch? Bands en dj’s zijn van harte welkom. De gezellige bediening zorgt ervoor dat jullie gasten niets tekort komen. We schenken jullie favoriete drankjes en hapjes voor al jullie eregasten!  En een feestavond is natuurlijk niet geslaagd zonder heerlijke hapjes gedurende de avond, waarbij jullie favoriete late night snack niet mag ontbreken!

DIT IS WAT ANDERE BRUIDSPAREN ZEGGEN:

TROUWEN OP LOCATIE

Liever jullie bruiloft op eigen locatie vieren? We got you! Onze partystarters denken graag met jullie mee en zetten jullie persoonlijke wensen en ideeën om in een onvergetelijke dag. Van een betoverende ceremonie tot een spetterend feest en culinair diner, NON staat klaar om jullie liefdesverhaal tot leven te brengen.

GET INSPIRED!